my lollipops ! ! =)

Tuesday, August 9, 2011

heyy UTP.

gile lama tak menaip disini..Banyak aktiviti gua sampai nak buka lappy pon sempat tak sempat je..

okay, sebenarnya gua nak bagitahu gua pergi jumpa kawan-kawan kat UTP. Gila gua seronok dapat jumpa dorang. Gua memang sayang gila kat UTP. Before gua fly êrgi study kat France, gua study kat UTP. Gua student batch JAN 10, gua masuk ngan result trial SPM. Memang dah cita-cita gua nak study kat UTP, so bila dah dapat offer tu, memang gua happy, bersyukur sangat-sangat. Tapi 3 bulan je gua kat sana. Bulan 4 gua keluar. Sedih gila nak tinggal UTP, kawan-kawan semua..=(


roommate kesayangan gua ni, Julie Dzulaiqha.


yang tiga orang ni sanggup datang dari UIA sebab nak melepas rindu.





Best sangat dapat berbuka sama-sama; terawih sama-sama.

okay next, moreh moreh.

Bagi ikan breakfast.

Berbuka di Marybrown, Ipoh parade.

Sakura!!!!


Okay, gua dah nak blah, hantar g KTM Ipoh please.

I'm sure will visit them again next time.mmuahh mmuahh

No comments: