my lollipops ! ! =)

Friday, January 14, 2011

TRW fokus2!!

apex cakap,,"fokus saya untuk kelantan"...phewittt goalkeeper tuuuu!!!

http://kelate.net/fokus-saya-untuk-kelantan-apex/

bukan apex je kena fokus, tapi semua players the red warriors kena fokus...
maen bola ni satu team, so, semua kena fokus...
GOMO KELATE GOMO!!!!



ni team kelate 2011...warriors kesayangan kelate semua ni.


Penjaga Gol:
Khairul Fahmi Che Mat
Mohd Shahrizan Ismail
Judtanna Eh Put
Pertahanan:
S.Subramaniam
Farisham Ismail
Rizal Fahmi Rosid
Daudsu Jamaludin
Zairul Fitree Ishak
Zamri Ramli
Mohamad Abdul Aziz Ismail (Baru)
Wan Rohaimi Wan Ismail (Baru)
Nicholas Chan (Baru)
Tengah:
Mohd Badri Radzi
Shakir Shaari
Khairan Eroza Razali
Wan Zaman Mustapha
Zulyusri Che Harun
S. Chanturu
Solehin Kanasian Abdullah (Baru)
Nurul Azwan Roya (Baru)
Danial Fadly Abdullah (Baru)
Khairan Ezuan Razali (Baru)
Serangan:
Norshahrul Idlan Talaha
Ramzul Zahini Adnan

Nidzad Ayub
Khalid Jamlus (Kontrak Enam Bulan) (Baru)


Pemain Piala Presiden (Latihan dengan skuad Liga Super)
Mohd Aris Zaidi
Mohd Izuan Salahudin
Shafiq Haikal
Faiz Suhaimi
Nik Shahrul Azim

frust jugak, kekasih pujaan dah xde dalam list player..takpe la..chill je.

p/s: nota kaki untuk apex,,,apex,kalau fokus u untuk kelantan, i plak nk start fokus kat u la apex..HAHAA

No comments: