my lollipops ! ! =)

Sunday, January 23, 2011

ski aux arcs..


ski2!!!best sangat...dulu before pergi bukan main tak nak, tapi bila dah try sekali terus minat...ski memang cool habis la....kalau ada rezeki nak pergi ski lagi..1st day pagi time pergi ambil barang-barang ski, aku rasa menyampah gila dengan sport ni..melecehkan betul..tapi, actually sport ni enjoy sangat...enjoy and awesome habis la...



pakai kasut ski memang leceh la.n lepas pkai susah nak jalan.

1st day kitaorang kat sane, cuaca memang terbaek..tak sejukkk langsung..tapi next next next day,,,fuihhhhh,,gila punya sejukk...angin dia memang boleh bikin mati la..muka memang sakit habis la kena angin tu...kebas muka..time sejuk cam tu baru la rasa sayang kat sang suria..

j'adore le soleil..
tapi kalau terlebih sayangkan matahari pun bahaya gak...nanti dapat effect macam ni.


sunburnnnnnnnnnnn!!!!!!oh tidakkk

tapi sunburn pun takpe la..nanti hilang jugak sunburn tu...i tak kesahh la sunburn2 ni..janji i enjoyyy!!

HIDUP KENA ENJOY,BARU BETUL2 LIFE NAMANYA;

 rockstar always knows how to ski.
no snow, no ski.
forget your work,  go skiing..baru la COOL!!
 i do ski !!!
aku punya barang2 ski yang disewa.
i'm just a learner on piste that dream to be a cool skier


seminggu berski, macam2 kenangan ada..kenangan main ski, kenangan dengan kawan-kawan yang dah lama tak jumpe, kenangan dengan orang yang baru jumpa...pengalaman baru tak yah tanya la..berguni-guni pengalaman baru..

ada masa, ada rezeki, memang aku akan kembali ke LES ARCS.

nantikan kami kembali yaa, les arcs.


No comments: