my lollipops ! ! =)

Saturday, January 1, 2011

old trafford;;


"phewittt!!!gambar kat old trafford tu"

ek enaaa,,xde gempak sangat pon stadium ni..boooo man u!!..



i went to old trafford on 22 december..izzat tunang julie yang bawa my friends n i..ni 1st stadium yg kitorang visit kat UK..bila masuk stadium, rasa agak happy r..seronok2,,dapat tengok pitch tempat giggs main, dapat duduk atas kerusi yang sir alex duduk..ahhaa..tapi xtahu r kenapa, tengok dalam tv macam besar, tapi tengok live ni rasa cam kecik aja padang nye...heran2..

museum old trafford agak best la...banyak benda dan agak besar..

 trophy kemenangan tu memang banyak r..xjeles pon...daa club da lama wujud, banyak la trophy diorang..aku xsempat jelajah semua benda pon dalam stadium ni..agak rugi r..


man u punye mega store memang mega r..besar n banyak choice jugak r barang2 dye kalau nak compare dengan club lain yang aku pergi..tapi xde benda sangat pun yang ak suka..i'm not a man u fan okayy..tp ada satu benda yang menarik perhatian i taww,,


benda lekat2 kat pintu bilik ni..kalau letak kat bilik julie, comfirm mak guard senang cari dia nanti nak mintak hantar novel..wakakakaka..

man u,,segempak mana pon club ko, ak xkan support ko sampai bile2...darah aku biru kot,,blues 4eva!!!
n diaorg memang xsilap buat benda alah ni kat lantai..senang nak pijak2..




2 comments:

FianceeIzzat said...

bdoo mak gad cari ak ata novel.hahaha
xdok bndo lain ko?meme pergh post mu..
baco ko pj, notok kawe tuh.hahah

tasyachelsi said...

pj xsesat sapa cni ak sero....HAHAHA