my lollipops ! ! =)

Thursday, December 30, 2010

tlong orang itu cool..

dulu2 time sekolah, aku selalu cakap ak xsuka laki gentleman..gentleman ni macam xcool je..yg rock2 sket br menarik..tp tu dulu,,,,,smuanya berubah dengan al kisah kecik2 je,,

for christmas holiday, i went to uk with my frens..punye la susah nk naik tangga dengan bawa 1 luggage n 1 sleeping bag kt tangan lagi satu..dah la tengah letih sebab dah banyak kali tukar2 train..dengan agak ketinggalan di belakang kwn2 yg berjalan dengan laju dan cergasnya, i tried my best mendaki stairs kt satu station underground ni..then suddenly,,jeng jeng.........ada la seorang mamat orang putih ni datang, he took my luggage n dia tolong bawakan luggage tu dalam usaha aku nk daki tangga tu..ohh,,so nice la u...hehe..thank you!!gentleman kn??ahaha

ada plak 1 hari tu tyme kt france, aku pon xingat ak dr mana n nk ke mana tp time tu nk lintas jalan la..n time tu aku xbrapa sihat..punye la kuat gila batuk2..time nk lintas jalan tu, trafic light tu dah hijau..secara sahnya, aku dah boleh lintas jlan but time tu batuk2 plak, so, xjalan la..nk habiskan batuk dulu br nk jalan..then tibe2,,,ahahahaa
ad la seorang insan ni datang dari belakang n tolong bawa aku lintas jalan..dia siap naikn collar veste aku lg sebab angin kuat,,9t mal a la gorge plak dye cakap..ahaha..merci beaucoup monsieur...vous êtes très gentil..=)

2 comments:

FianceeIzzat said...

xjupo motoki ko?naghahha

tasyachelsi said...

haha...jupo la ak oyap.