my lollipops ! ! =)

Saturday, December 11, 2010

a niceeeeeee day!!!

Samedi, 11 décembre,,hari sangat² merilekkan..

bangun tidur, mandi and then call papa n mama..mama tanya, "balik next year dah boleh bawa balik menantu mat salleh ke untuk mama??"..ahahha..tapi papa cakap, "papa nak menantu orang malaysia.."
i said, "don't worry papa, mama, along bawa balik menantu jepun nanti.."ahhaha.genya tasya.
lepas cakap² ngan papa n mama, cepat² siap nak keluar...lari² kejar bas.malu betul.nasib baik pak cik bus hari ni baik.then, i went to decathlon with sotsot. i bought volleyball shoes and sebijik bola..yes²!!!dah ada bola sendiri, boleh training dalam bilik je..lepas tu balik rumah.makan² n solat then keluar lagi sebab ada date dengan dr. tritsch..oh, je vous aime dr.tritsch, mais pourquoi vous me faites comme ça??..susah giler nak cari klinik dr ni.sebab dah fed up, at last, aku g shopping..best dapat beli barang² cute.habis shopping, balik for solat.after maghrib then keluar lagi.patinoire a.k.a ice skating xith sotsot and chen hui memang menceriakan malam ni..ahhaha..gelak je kerja.
dah letih² main, makan jom!!!flunch...makan² lagi..patut la aku makin gemuk sejak duk france, makan je kerja.mama pon cakap ak dah gemuk gila..oh tidakkkkk!!!!i nk diet la 9t mama.
lepas makan, pergi tengok orang main go cart kat tempat ice skating..best sial kalo terrer cam diorang.

balik rumah, bukak fb..orang yg i sayang ad post something la kt wall i..hahaha..then, terasa nk jenguk blog dia pulak..ohmygoishhhhhhh..blog julieginez ni memang melengkapkan kehepian aku hari ni..suka sgt² bc post die.i adalah antara orang yang dia nk jumpa after nenek moyang dia n tunang dia..bangga² + terharu..ahhahaha..then, baca pulak post pasal celebration yang dirancang after cristhmas..ahhahaa..memang lucu habis post tu..hahah..tapi, apapun, i'm sure that the accountant x lupa anniversary penting tu sebab as a computer engineer, julie confirm dah setting elok² event tu dalam diary accountant Hayley Williams tu..ahhaa

n as an electrical engineer, i akan pastikan yang 31 disember 9t, energy semua cukup.xde black out..ahahahaa

No comments: