my lollipops ! ! =)

Monday, November 29, 2010

29 noVembEr

le 29 novembre???il y a qqch speciale??


oui,,,très speciale!!!



















LAGI SEBULAN AKU JADI MAJEURE!!!!!
huhuhuhuu,,,,dah nak masuk 18,,,



papa sayang, encik maznan,,,,anak u dah besar...sebulan lagi dia dah 18 years old.dia dah banyak belajar dalam hidup ni tapi ada satu perkara yang dia gagal pelajari. Dia dah banyak kali try belajar tp sentiasa gagal....dia gagal dalam MONEY MANAGEMENT..

ohmygod, lagi sebulan nak jd majeure, aku tersedar yang aku begitu miskin.belum boxing day kt london dah nak bankrupt...apecer ni otromen???cakap rock tapi poket kosong.





p/s: to my dear lil syst, hepi annivesary!!2 yers sudaa

3 comments:

anis syahirah said...

ahahaah~ jimat2 lah sket cik tasya oii.
p/s: nak jadik majeure dah kan, money management sgtlah penting. at least ade taruh sket utk emergency jadik la.=D

FianceeIzzat said...

anniversary adik mu hok mna

Fathia Yakan said...

ahaha...
i lke dis date !
hepy anns. t0o , akaq ! ;))
sistaship wil last n f0reva